Sebbin hírek

A Laboratoires Sebbin megkapta a PM'Up Ile de France és az OSEO (Nemzeti Innovációs Hivatal) díját!

Zavadszky Mónika,
ügyvezető igazgató

Elérhetőség

Zavadszky Mónika
Mobil: 70 4 5555 99
E-mail: zm [at] sebbin [dot] hu

Turi Melinda
Mobil: 70 4 1686 16
E-mail: info [at] sebbin [dot] hu

Minőségi implantátum és mellimplantátum választékunk hölgyeknek

A Laboratoires SEBBIN már 25 éve foglalkozik kiváló minőségű mell és egyéb implantátumok fejlesztésével, hogy a hölgy páciensek minden igényét kielégítse.

Mellimplantátum
Ezek a mellimplantátumok lehetnek kerekek vagy anatómiailag alkalmazkodóak, sóoldattal vagy szilikon zselével előre töltöttek is.

Az összes SEBBIN mellimplantátum összefoglaló mérettáblázata
(A brosúra nyomtatott változata praktikus 10x21 cm méretben készült, kérésére postázzuk. Igényét, kérem, jelezze az info [at] sebbin [dot] hu e-mail címre.)

Tölthető Kohezív zselével töltött kerek "High" kohezív zselével töltött kerek Kerek anatómiai Hosszúkás anatómiai
Termékleírás letöltése Termékleírás letöltése Termékleírás letöltése
  Mérettáblázat letöltése:
Round mammary
, Microtextured mammary
Mérettáblázat letöltése


A klasszikus kerek mellimplantátumok vonatkozásában 7 különböző profilú/fajtájú implantátum kategóriát - és ezeken belül 20 méretet és 3 eltérő felszínt - különböztetünk meg:

„Soft” (extra lágy) mellimplantátumok
Kohezív zselével vannak töltve, és alacsony (low), közepes (medium), ill. magas (high) profillal készülnek.
Minden profil 20- 20 különböző mérettel (60 cc- 565 cc), és 3 különböző felszínnel (sima, texturált, és mikrotexturált) rendelhető, ami azt jelenti, hogy az orvos, csak ezen a kategórián („soft”)  belül, 160 különböző anyag közül válogathat.

„Classic” mellimplantátumok
Szintén kohezív zselével vannak töltve, és ezek között a közepes (moderate), ill. a magas (high) profilt különböztetjük meg. Minden profil 20 különböző mérettel (80cc – 615cc), és 3 típusú (sima, texturált, mikrotexturált) felszínnel válaszható, ami azt jelenti, hogy a kategórián belül 120 különböző anyag található.

„Firm” mellimplantátumok
Hasonlóan a „Classic” elnevezésű anyagokhoz 2 különböző profillal (közepes és magas), és 3 (sima, texturált és mikrotexturált) felszínnel választhatóak, viszont ezek az anyagok „high” kohezív géllel vannak töltve, ezáltal a méretei különböznek a kohezív géllel töltött hasonló profilú, és méretű anyagokétól.
Ez azért nagyon kedvező, mert ez a kategória, az előzőtől (Classic) eltérő újabb 120 anyagot különböztet meg, így ha a „Soft” anyagokat nem is számoljuk, orvosa 240 eltérő méretű, profilú, és felszínű implantátum közül választhatja ki az Önnek megfelelőt.


Farizom implantátumok

Brazíliában már 20 éve használatos implantátum típus, melyet kozmetikai célokra használnak. Franciaországban az elmúlt években kezdték alkalmazni egyaránt kozmetikai, mind pedig plasztikai helyreállító műtéteknél.

Cégünk javasolja, hogy a műtétet kizárólag farizom implantátum beültetési technikában jártas sebészekkel végeztesse.  Termékleírás letöltése
Mérettáblázat letöltése


Vádli implantátumok

Többnyire helyreállító illetve erősítő eljárásoknál alkalmazzák, de ezek az implantátumok alkalmasak kozmetikai célokra is, például a túl vékonynak tartott vádli alakjának formálására.  Termékleírás letöltése
Mérettáblázat letöltése


Szövet expanderek

Cégünk mind forma, mind, pedig méret tekintetében széles választékot kínál ezekből a termékekből, melyek tökéletesen alkalmasak minden fajta szövetnövelő eljáráshoz.  Termékleírás letöltése
Mérettáblázat letöltése

Félhold alakú Téglalap alakú Kör alakú Henger alakú
       
Anatómiai Szemüregi Íny implantátum Vese formájú

 

Microfill implantátumok
Termékleírás letöltése