Sebbin hírek

A Laboratoires Sebbin megkapta a PM'Up Ile de France és az OSEO (Nemzeti Innovációs Hivatal) díját!

Zavadszky Mónika,
ügyvezető igazgató

Elérhetőség

Zavadszky Mónika
Mobil: 70 4 5555 99
E-mail: zm [at] sebbin [dot] hu

Turi Melinda
Mobil: 70 4 1686 16
E-mail: info [at] sebbin [dot] hu

Cégünkről - Sebbin Laboratoires

A francia Laboratoires SEBBIN cég 25 évvel ezelőtt alakult. Intézményünk azóta foglalkozik kiváló minőségű implantátumok és expanderek fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával. Egyaránt foglalkozunk szépészeti célokra használatos, mind pedig helyreállító műtétekhez szükséges termékek gyártásával.

Termékeinkről
Termékeink Franciaországban, Val d’Oise közelében lévő gyárunkban készülnek, kiváló minőségűek, és a gyártás teljes folyamata kézzel történik. Az így gyártott szilikon lehetővé teszi a 100%-os minőségellenőrzést, és ezáltal a legnagyobb biztonságot nyújtja Önnek.

Biztonság
Az általunk használt nyersanyagok megfelelnek az Amerikai Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerbiztonsági Hatósága (FDA) által támasztott követelményeknek. Az ISO 9001 és 13485 jelzésű előírások alkalmazása eleget tesz a 93/42-es Európai Irányelveknek. Legfrissebb tanúsítványunkat az MDC nevű független szervezet állította ki 2011 májusában.

Filozófiánk
Összhangban a legmagasabb erkölcsi értékekkel, a Laboratoires SEBBIN legfőbb célja, hogy a kozmetikai és sebészeti szakértőkkel közösen együttműködve kielégítsük ügyfeleink igényeit.
A feladatunk az, hogy a szakértelmet és a tapasztalatainkat ötvözve biztosítsuk pácienseink egészségének visszaállítását és testük harmóniájának megteremtését.


Cégünk elnökének felhívása

A Laboratoires SEBBIN nevében, mindenkit teljes körű támogatásunkról biztosítok, aki döbbenten áll a napjainkban napvilágot látott, mellimplantátumokkal kapcsolatos információk előtt. Etikai kötelességünk hogy minden ezzel kapcsolatos kételyt eloszlassunk.

Mellimplantátumainkat olyan fejlett technológiával gyártjuk, melyet már 26 éve folyamatosan tökéletesítjük a legjobb tudásunk szerint. A szilikon nyersanyag eredetétől kezdve, a szilikonos kenőcsökön és a felfújható implantátumok szelepein át, a gyártási folyamat minden egyes lépése és ellenőrzése teljes mértékben megfelel a nemzetközi egészségügyi elvárásoknak. Termékeink nyomonkövethetősége, lehetővé teszi a kiváló minőségű implantátumok biztosítását.

Mindig is arra törekedtünk, hogy olyan Prémium minőségű mellimplantátumokat biztosítsunk ügyfeleink számára, amelyek megfelelnek minden európai szabványnak. Sohasem hagytuk, hogy a gazdasági érdekek a saját etikai normáinkkal szemben előnyt élvezzenek

Mostanra laboratóriumunk nemzetközi elismerést vívott ki az esztétikai és szépészeti sebészet terén. Ez többek között értékrendünknek és szabályainknak köszönhető, valamint annak a rendkívüli elkötelezettségnek, mellyel minden munkatársunk azon fáradozik, hogy a legkiválóbb minőségű termékeket és szolgáltatást biztosítsa ügyfeleink számára.
A legelismertebb szakmai szervezetekhez hasonlóan Laboratories Sebbin is komolyan veszi ezt az ügyet, ezért minden további fejleményről készséggel tájékoztatjuk pácienseinket. A Francia Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság (SOF-CPRE) és a Francia Egészségügyi Termékellenőrző Ügynökség (AFSSaPS) oldalaira kattintva választ kaphatnak a kérdéseikre.

Amennyiben úgy érzi kérdései megválaszolatlanok maradtak, vagy további információra lenne szüksége, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

OLIVIER PÉRUSSEAU,
A Laboratoires Sebbin elnöke